Frisbeegolf

Frisbeegolf

Ønsker du å prøve noe nytt og spennende sammen med familien din? Da bør du absolutt prøve vår frisbeegolfbane! Dette er en aktivitet som passer for både liten og stor, og som garantert vil skape glede og latter.

Vår frisbeegolfbane ligger i vakre omgivelser ved stolheisen, omringet av en fantastisk natur. Her kan du nyte den friske luften og den vakre utsikten samtidig som du deltar i en morsom aktivitet. Det er ingenting som slår følelsen av å kaste frisbeen gjennom luften og se den fly i harmoni med naturen rundt.

Banen er helt gratis å bruke, og utstyr kan leies i Høyt & Lavt hytta ved klatreparken.

Frisbeegolf er en aktivitet som kan inkludere alle familiemedlemmer, uavhengig av alder og fysisk form. Det er en flott måte å tilbringe tid sammen på, samtidig som man får beveget seg og utfordret seg selv. Både barn og voksne vil få glede av å konkurrere om å få frisbeen i kurven på færrest mulig kast.

Så hvorfor ikke ta med familien og prøve vår frisbeegolfbane? Det er en aktivitet som garantert vil gi dere mange fine minner og mye moro. Kom og opplev den vakre naturen, de varierte banene og den gode stemningen på vår frisbeegolfbane!

Priser

Frisbeegolf 2024Pris
Frisbeegolf sett med 3 disker og kart150,-
Frisbeegolf-settet kan hentes i Høyt & Lavt hytta
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.